Underbar vinter

Jag har verkligen njutit av vintern som har varit. Jag vet att jag är ganska ensam om det. Det har varit en lagom vinter, inte för kall och inte för lång. Nu känner man verkligen att vårluften är på väg in och vintern börjar närma sig sitt slut. Skulle egentligen kunna tänka mig att ha vinter lite längre, men det gör mig inget att våren är på gång.

Jag har verkligen tagit vara på vad vintern har att erbjuda i år, kanske är det därför jag gillar vintern så mycket. Och tro det eller ej, men det kalla vädret har mycket att bjuda på. Om man bara klär sig i rätt kläder kan man verkligen njuta av det. Jag har även fått med mig familjen på några av mina äventyr, om man nu får kalla med så. Om man får med sig rätt sällskap blir det ännu bättre.

Det bästa vintern har att erbjuder är snön ock skidåkningen. Det är verkligen superbra träningen för kroppen och du får vara ute i den friska luften. Efter ett pass känner jag mig verkligen nöjd både kroppsligt och själsligt. Jag har även tagit med mig familjen ut på sjön eller ishockey rinkar för att åka skridskor. Riktigt kul när man kan få upp farten. Har även hunnit med en helg i fjällen med underbar utförsåkning. Detta kallar jag att ta vara på vintern. Jag menar den har ju massor att erbjuda. Nu ska jag ut och åka skidor igen innan vinter helt försvinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>