Träning på barmark

Marken har nu legat täckt av snön länge och jag har inte sett bar mark på två månader. Därför har det inte blivit många träningspass på bra mark på länge. Men igår fick jag tid och orken till att ta mig ut på en löparrunda. På bar mark. Det var riktigt skönt kan jag säga. Det är skillnad på hur man kan springa nu. Det går verkligen att ta i om man vill, men det bästa är ändå att man kan springa avslappnad och inte behöver oroa sig för att halka. Det uppskattar jag verkligen. Känns som att träningen blir så mycket enklare men framför allt så blir det roligare. Dock är det fortfarande kallt vilket gör att det fortfarande tar emot lite. Jag måste verkligen se till att klä mig rätt vilket jag inte tror att jag gjorde nu sist. Det kändes som att det blåste rakt igenom mig. Jag tänkte inte så mycket på det då jag inte tyckte det blåste så mycket, men där fick jag. Så jag måste verkligen köpa mig en bra vindjacka om jag ska fortsätta träna ute på vår och höst. Känns ändå som att det är en ganska bra grej att lägga pengar på, då man kan ha den länge och kommer kunna träna på ett helt annat sätt. Så det blir nog ett inköp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>