Musto – En ny favorit?

Nu när det är bar mark så har det blivit väldigt kladdigt hemma hos mig. Nog för att jag tycker att det är underbart att snön är borta, med de är bra smutsigt och kladdigt ute nu innan det torkar upp. Detta är väl mest för att jag bor på landet och går mycket på grusvägar och gärna i skogen. Därför tänkte jag att det kanske var på tiden att införskaffa sig ett par ordentliga gummistövlar. Så att jag verkligen kan njuta av att vara ute i naturen nu på våren utan att behöva bekymra mig om att bli blöt och smutsig.

Jag började aktiv leta efter stövlar. Och jag vill ha ett par med kvalitet och självfallet ett par snygga så att jag inte behöver skämmas om man träffar på någon. Jag hittade ett par Musto stövlar som föll mig direkt i smaken. De är en blå med vita detaljer.  Det gör att de får en marin känsla så det kommer passa utmärkt även till sommaren när vi är mycket på eller runt sjön. Jag har aldrig varit så förtjust i ett par gummistövlar som jag är nu. Ha har blivit helt såld. Så nu är mina Musto stövlar på väg hem till mig.

Jag gillar stövlarna så mycket att jag blev tvungen att kolla upp märket Musto ännu mer. De kanske kan ha mer snyggt tänkte jag. Och tanken var rätt. Musto är ett klädesmärke som i första hand har kläder för seglare. Och samtliga kläder ha en skönt marin känsla, i alla fall de kläderna jag har sett. Och som sagt, jag vistas en del på sjön och älskar den marina stilen. Så det kommer nog bli fler inköp. Musto har verkligen lyckats med att få stil till de marina kläderna. Det gillar jag. Ser verkligen fram emot att få på mig mina stövlar och se vad de går för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>